piły tarczowe diamentowe i narzędzia elektronarzędzia
Följ oss
Öppettider: Mån-Fre 8:00-17:00
Vårt Erbjudande →
HYR-TVÄTT AB Menu →
  • Viderögatan 4, 164 40 Kista
  • (+46) 08 - 92 91 00
Lediga tjänster hur man får ett jobb

Säljare sökes

Vår verksamhet växer och vi behöver komplettera med en säljare. Du behöver ha goda kunskaper och erfarenhet från försäljningsyrket. Gärna branschvana. Du har allt det som krävs av en duktig försäljare och kan hantera allt från oanmälda besök till att planera och genomföra långsiktiga aktiviteter som syftar till att öka vår försäljning och stärka vår position på marknaden.

Är du rätt person? Kontakta oss via epost: info@hyr-tvatt.se

Chaufför sökes

Stockholms Hyr-Tvätt är ett av de äldsta företagen i branschen. Ända sedan 1986 har vi levererat mattor till våra kunder. Vi har högsta kreditvärdighet, AAA. Med ett eget tvätteri i Kista och fem transportbilar levererar vi mattor till våra kunder som finns i hela Stor- Stockholmsområdet med omnejd.

Våra chaufförer är företagets ansikte utåt och har ett stort ansvar att se till att våra kunder blir nöjda. Du måste därför vara social, noggrann, självgående och stresstålig. Du får inte ha något emot att ställa upp för företaget och dina arbetskamrater om nya behov uppstår med kort varsel.

Du måste uppskatta att börja din arbetsdag tidigt på morgonen. Du gillar att arbeta självständigt där du får ta eget ansvar. Eftersom du har personlig kontakt med våra kunder ställer vi stora krav på dig när det gäller noggrannhet, servicekänsla och ett vårdat yttre.

Detta är jobbet för dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och som gillar att leverera en god servicekänsla till företagets kunder.

Vi har uppdrag som kräver att våra chaufförer godkänns i Säkerhetspolisens registerkontroll samt genomgår säkerhetsprövning för placering i säkerhetsklassat uppdrag. Du måste vara svensk medborgare och hantera svenska språket flytande i tal och skrift.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 40 tim/vecka, måndag-fredag. Tillträdesdag så snart som möjligt. Under provanställningen kommer du genomgå registerkontroll samt säkerhetsprövning. Om du inte blir godkänd avslutas anställningen.

För arbetet som chaufför hos oss måste du uppfylla följande:

  • Minst 5 år med Körkort B
  • Körvana från större fordon.
  • Svensk medborgare och hantera svenska språket flytande i tal och skrift.
  • Lokalsinne och lokalkännedom, att med hjälp av karta hitta i Stockholm och grannkommuner är ett måste.

Är du intresserad? Kontakta oss via epost: info@hyr-tvatt.seCopyright © HYR-TVÄTT AB All Rights Reserved Created by Graffstudio

Så går det till?

Logomattor